Triade

Triade denkt mee met kennisintensieve, innovatieve ideeën, in een vroege fase van ontwikkeling, nog niet bewezen succesvol, altijd met het oog op regionale kansen en ontwikkeling. Altijd vanuit een ondernemende geest. Altijd samen.

Bel onsMail ons

L.J. Zielstraweg 2
9713 GX Groningen

20 februari 2018

Bijeenkomst voor professionals

 


Dit event is onderdeel van een reeks bijeenkomsten in 2018 voor (oudere) inwoners van Haren over het nieuwe zorglandschap na de decentralisaties van de Wmo, de Jeugdwet en de Participatiewet.

 

[caldera_form id=”CF5a743b64680e5″]


  • Doelgroep professionals in de gemeente Haren
  • Thema wat verandert er in de zorg en wat betekent dit voor u als professional en voor de inwoners van Haren? Bent u een hulpverlener of coach?
  • Sprekers prof. dr. ir. J.C. (Hans) Wortmann (Faculteit Economie en Bedrijfskunde) prof. dr. E. (Erik) Buskens (Faculteit der Medische Wetenschappen, UMCG)
  • Datum dinsdag 20 februari 2018 van 17.30 tot 21.00 uur inclusief eenvoudige maaltijd
  • Locatie Clockhuys Brinkhorst 3, 9751 AS Haren
  • Kosten aan uw deelname zijn geen kosten verbonden.

Het programma Gezond in Haren wordt georganiseerd door de gemeente Haren in samenwerking met lokale organisaties en ondersteund door Triade en haar kennispartners UMCG en RuG. Deze eerste bijeenkomst wordt mede georganiseerd door de Adviescommissie Sociaal Domein Haren. Wilt u meer informatie, dan kunt u een mail sturen naar adviesraadsociaaldomeinharen@gmail.com.