Triade

Triade denkt mee met kennisintensieve, innovatieve ideeën, in een vroege fase van ontwikkeling, nog niet bewezen succesvol, altijd met het oog op regionale kansen en ontwikkeling. Altijd vanuit een ondernemende geest. Altijd samen.

Bel onsMail ons

L.J. Zielstraweg 2
9713 GX Groningen

Bijeenkomst Verbinding in vrijwilligerswerk | Maandag 1 oktober 2018


Wanneer: 1 oktober 2018

Het steunpunt vrijwilligerswerk en de gemeente Haren organiseren op maandag 1 oktober een bijeenkomst over ‘verbinding in vrijwilligerswerk’ en willen u daarom van harte uitnodigen.


[caldera_form id=”CF5b30af4eca6f3″]

Bent u ook zo benieuwd naar de uitkomsten van het onderzoek  Verbinding in vrijwilligerswerk? Begin van dit jaar heeft u deelgenomen aan de enquête en heeft u al laten zien dat u het thema samenwerking belangrijk vindt.

Het steunpunt vrijwilligerswerk en de gemeente Haren organiseert op  maandag 1 oktober 2018 een bijeenkomst   over dit onderwerp en willen u daarom van harte uitnodigen.
Deze avond zullen de resultaten gepresenteerd worden van het onderzoek en zal . Prof. Dr Harry van de Wielhoofd expertisecentrum communicatie, leidinggeven, assessment en samenwerking Wenckebach Instituut UMCG, een inspirerende visie en verdieping geven op het onderzoek.

Naar aanleiding van de conclusies gaan we verder met elkaar in gesprek over hoe samenwerking verder vorm kan krijgen.

Tijd en locatie

De avond wordt gehouden van 19.30 tot 21.30  in De Biotoop (Kerklaan 30, 9751 NN Haren), vleugel F.
U bent vanaf 19.15 van harte welkom en na afloop is er gelegenheid om nog even na te praten onder het genot van een drankje.
Wij hopen u natuurlijk te kunnen verwelkomen op 1 oktober.

Contact
Aanmelden kan via bovenstaand formulier. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met j.bloema@torion.nl of via 050-5344173.

 

Download aanvullend informatie