Triade

Triade denkt mee met kennisintensieve, innovatieve ideeën, in een vroege fase van ontwikkeling, nog niet bewezen succesvol, altijd met het oog op regionale kansen en ontwikkeling. Altijd vanuit een ondernemende geest. Altijd samen.

Bel onsMail ons

L.J. Zielstraweg 2
9713 GX Groningen

 

R&D (Research & Development) Hotel

Het R&D Hotel is gevestigd in het Healthy Ageing Center aan de L.J. Zielstraweg. Binnen het Research & Development “Hotel”, waar je als bedrijf 24/7 terecht kan, werken wetenschappers en ondernemers actief samen aan “gezond ouder worden”. Het R&D hotel biedt een flexibel aanbod van (indien gewenst lab) werk- en kantoorruimten en een professionele vergaderzaal die op projectbasis kunnen worden gebruikt. Van halve dag tot half jaar, van flexplek tot kantoorruimte.

De juiste vergaderruimte wanneer u het nodig hebt. U kunt de vergaderruimten van het R&D Hotel boeken voor diverse zakelijke gelegenheden – kies een lay-out die bij uw vergadering past.

Boardroom
De Boardroom is de juiste ruimte voor een goede indruk. Het “state of the art” videoconferentiesysteem is de toekomst van vergaderingen. Ontmoet iedereen, overal, op elk moment – real time.

Een aanvraag voor de boardroom kunt u doen via a.bouman@triade.umcg.nl


Locatie & Route

Gevestigde bedrijven

Bezoekadres

Zielstraweg 2, 9713GX, Groningen

Beschikbare faciliteiten

  • community
  • flexplekken
  • kantoorruimte
  • parkeerplaats
  • vergaderzaal