Triade

Triade denkt mee met kennisintensieve, innovatieve ideeën, in een vroege fase van ontwikkeling, nog niet bewezen succesvol, altijd met het oog op regionale kansen en ontwikkeling. Altijd vanuit een ondernemende geest. Altijd samen.

Bel onsMail ons

L.J. Zielstraweg 2
9713 GX Groningen

 

Triade Investment

Financiering voor innovatie

Nieuwe, kleine bedrijven zijn van levensbelang voor een gezonde economie. Ze stimuleren de innovatie en zijn van groot belang voor de werkgelegenheid. Kapitaal is vaak nodig om van een goed idee een succes te maken. De toegang tot financiering is van essentieel belang voor groei.

Healthy Ageing, ofwel gezond ouder worden, is sinds 2006 speerpunt van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG). Als dochter van het UMCG, hebben we dan ook de drive te investeren in hoe we gezond en actief ouder kunnen worden.

Triade heeft verschillende mogelijkheden om uw idee verder te brengen. Dankzij ons uitgebreide investeringsnetwerk, participatie in diverse fondsen en tot slot met behulp van eigen financiering voor vroege fase initiatieven, kunnen we samen werken aan gerichte oplossingen voor uw financieringsbehoefte.

“We zijn meer dan een geldverstrekker”
Het unieke aan Triade Investment? Het lef om in een vroeg stadium in te stappen. Écht iets groots in iets kleins te zien en samen op te trekken. Het team van Triade Investment informeert u graag verder en gaat graag het gesprek met u aan.

Fondsen

Triade participeert in diverse fondsen, waaronder;

Showcase

Enatom

Anatomie voor de zorgprofessional van morgen. Enatom is de anatomie-atlas van de toekomst in een app. Het combineert 3D fotorealistische anatomie en cutting-edge visualisatietechniek. Triade Investment is trots om te mogen investeren in start-up Enatom. 

Bekijk deze showcase / Meer showcases

Consulting

Triade staat klaar om, vanuit haar kennis, innovatieve ideeën een stap verder te brengen. Samen met u houden wij ons bezig om nieuwe, innovatieve diensten of producten te ontwikkelen.

Lees meer ...

Real Estate

Vanuit haar Real Estate kennis staat Triade klaar om innovatieve ideeën fysiek te laten landen. Triade Real Estate beheert, ontwikkelt en verhuurt bedrijfspanden en bedrijfsruimtes aan zowel onderzoekers als (startende) ondernemers.

Lees meer ...