Triade

Triade denkt mee met kennisintensieve, innovatieve ideeën, in een vroege fase van ontwikkeling, nog niet bewezen succesvol, altijd met het oog op regionale kansen en ontwikkeling. Altijd vanuit een ondernemende geest. Altijd samen.

Bel onsMail ons

L.J. Zielstraweg 2
9713 GX Groningen

 

Triade Real Estate

Innovatieve ideeën fysieke ruimte bieden

Vanuit haar Real Estate kennis staat Triade klaar om innovatieve ideeën fysiek te laten landen. Triade Real Estate ontwikkelt, beheert en verhuurt vastgoed aan zowel onderzoekers als (startende) ondernemers. De panden van Triade bevinden zich voornamelijk op de Campus in Groningen; de plek waar hoogwaardige kennis en (open) innovatie centraal staat. De plek waar de verbinding naar de Groningse kennisinstellingen snel is gemaakt.

“Het blijft niet bij vestigen: het gaat ook om verbinden”
Interactie, gedeelde faciliteiten, open innovatie, huisvesting op maat. Samen met u wordt gekeken welke wensen er zijn en hoe uw nieuwe werkplek hier het beste op kan aansluiten. Van flexplek tot start-up incubator tot eigen bedrijfspand. Van ruimte voor open innovatie tot besloten lab. De (gedeelde) huisvesting in de directe omgeving van zowel het UMCG als RUG en Hanzehogeschool biedt u als huurder de mogelijkheid om gebruik te maken van wederzijdse kennis en ervaring en om nieuwe netwerken op te starten. Nieuwsgierig wat Triade met haar faciliteiten voor u kan betekenen? Bekijk de diverse faciliteiten, filter op wat voor u van toepassing is, of neem contact op met het team van Real Estate, zodat we u verder kunnen informeren over alle mogelijkheden.


“Huisvesting op maat”

Een flexibele en oplossingsgerichte werkwijze, met kennis van de mogelijkheden op en rond de Healthy Ageing Campus én de Zernike Campus, zorgt voor huisvesting op maat.
Jan Korte, manager Triade Real Estate.

Consulting

Triade staat klaar om, vanuit haar kennis, innovatieve ideeën een stap verder te brengen. Samen met u houden wij ons bezig om nieuwe, innovatieve diensten of producten te ontwikkelen.

Lees meer ...

Investment

Toegang tot vroege fase financiering is van essentieel belang voor groei van slimme, innovatieve ideeën. Vanuit Triade Investment, samen met haar netwerk, zoeken we gerichte oplossingen voor (door)startende ondernemers met een financieringsbehoefte.

Lees meer ...