Triade

Triade denkt mee met kennisintensieve, innovatieve ideeën, in een vroege fase van ontwikkeling, nog niet bewezen succesvol, altijd met het oog op regionale kansen en ontwikkeling. Altijd vanuit een ondernemende geest. Altijd samen.

Bel onsMail ons

L.J. Zielstraweg 2
9713 GX Groningen

 

Nieuws

Actueel

Nieuwbouw Innovatiecentrum Chemie & Engineering op Campus Groningen vliegend van start met livestream

29 October 2020

Geen bubbels op de bouwplaats, wel een livestream van de start van de bouw van het nieuwe Innovatiecentrum Chemie & Engineering op Campus Groningen voor de campus community en geïnteresseerden op woensdag 28 oktober. Corona dwong tot inperking van de gasten op de bouwplaats, maar juist door de livestream konden er circa 125 gasten meegenieten van het event. In het nieuwe Innovatiecentrum zullen een aantal innovatieve en onderzoeksgerichte bedrijven zich vestigen: Cliq Swiss, DEMCON, Ducom en MercachemSyncom. Ook zal het pand ruimte bieden aan start-ups en R&D door de aanwezigheid van twee open innovatielabs in het pand; Innolab Chemie en Innolab Engineering.


VitalNext verzekerd van nieuwe financiering

12 October 2020

VitalNext die nieuwe medische voeding ontwikkelt, heeft zich verzekerd van nieuwe financiering. Dankzij het kapitaal kan de onderneming dit jaar nog zijn eerste product op de markt brengen. Ook de investeringsmaatschappijen OostNL en Triade Investment leggen nieuw kapitaal op tafel.


Organ Assist en XVIVO Perfusion bundelen krachten

28 September 2020

Het Groningse bedrijf Organ Assist, pioniers op het gebied van perfusie van donororganen, en het Zweedse XVIVO Perfusion hebben bekend gemaakt dat zij de krachten bundelen. Het beursgenoteerde XVIVO Perfusion (NASDAQ, Stockholm) neemt hiertoe 100% van de aandelen van Organ Assist over. Organ Assist is één van de deelnemingen van het allereerste uur van Triade Investment. 


Testimonials