Triade

Triade denkt mee met kennisintensieve, innovatieve ideeën, in een vroege fase van ontwikkeling, nog niet bewezen succesvol, altijd met het oog op regionale kansen en ontwikkeling. Altijd vanuit een ondernemende geest. Altijd samen.

Bel onsMail ons

L.J. Zielstraweg 2
9713 GX Groningen

 

Triade Consulting

Meedenkers én meedoeners

Triade denkt mee met kennisintensieve, innovatieve ideeën, in een vroege fase van ontwikkeling, nog niet bewezen succesvol, altijd met het oog op regionale kansen en ontwikkeling. Altijd vanuit een ondernemende geest. Altijd samen. Dít typeert Triade, en zo ook haar consultants.

Sparrings- en implementatiepartner
Waarom optrekken met Triade Consulting? Door haar kennis, haar netwerk en haar beschikbare middelen te combineren kan Triade Consulting op unieke wijze ondernemingen en instellingen helpen excelleren.  Wij zijn graag uw sparrings- en implementatiepartner, gedreven door nieuwsgierigheid, met een gezonde dosis lef, die met u buiten de gebaande paden wil kijken.

Coöperatieve mindset in Life Sciences en gezondheidszorg
Als dochter van het Universitair Medisch Centrum Groningen voelen we ons thuis in het netwerk van de life sciences en gezondheidszorg. Raakt dit landschap u als (startende) ondernemer, als overheidsinstelling of als onderzoeker? Bij Triade willen we u helpen richting te geven aan uw uitdagingen. Door gebruik te maken van ons netwerk kunnen we de juiste kennis koppelen aan uw vraagstukken. Met deze coöperatieve mindset willen de consultants van Triade met u het slimme begin creëren.

Het slimme begin
Triade heeft veel ervaring op gebied van strategisch (bedrijfs-)advies & ontwikkeling, netwerkbesturing, projectmanagement en projectondersteuning. We creëren gezamenlijk het slimme begin om u op weg te helpen. Door geloof in het idee begint de rol van Triade Consulting bij strategisch advies, maar lopen we waar relevant en gewenst eveneens mee in de implementatie van dit idee. Soms zelf, soms vanuit interim management of detachering.

Showcase

Campus Groningen

Het nieuwe Campus Groningen heeft nog maar net het levenslicht gezien en is nu al een van de grootste kenniscampussen van Nederland, met 180 bedrijven, 19.500 banen en een dikke 45.000 studenten. En de ambitie is er om nog veel verder te groeien. ,,De lat moet hoog liggen.”

Bekijk deze showcase / Meer showcases

Investment

Toegang tot vroege fase financiering is van essentieel belang voor groei van slimme, innovatieve ideeën. Vanuit Triade Investment, samen met haar netwerk, zoeken we gerichte oplossingen voor (door)startende ondernemers met een financieringsbehoefte.

Lees meer ...

Real Estate

Vanuit haar Real Estate kennis staat Triade klaar om innovatieve ideeën fysiek te laten landen. Triade Real Estate beheert, ontwikkelt en verhuurt bedrijfspanden en bedrijfsruimtes aan zowel onderzoekers als (startende) ondernemers.

Lees meer ...