Triade

Triade denkt mee met kennisintensieve, innovatieve ideeën, in een vroege fase van ontwikkeling, nog niet bewezen succesvol, altijd met het oog op regionale kansen en ontwikkeling. Altijd vanuit een ondernemende geest. Altijd samen.

Bel onsMail ons

L.J. Zielstraweg 2
9713 GX Groningen

 

Enatom

Anatomie voor de zorgprofessional van morgen. Enatom is de anatomie-atlas van de toekomst in een app. Het combineert 3D fotorealistische anatomie en cutting-edge visualisatietechniek. Triade Investment is trots om te mogen investeren in start-up Enatom. 

Al acht jaar lang wordt Enatom ontwikkeld om optimaal bij te kunnen dragen aan de opleiding van een nieuwe generatie vitale zorgmedewerkers. Denk aan artsen, verpleegkundigen, tandartsen, fysiotherapeuten, operatie- en anesthesiemedewerkers en voor de reeds werkzame zorgprofessionals, zoals medisch specialisten. Enatom is jouw essentiële bij- of nascholingsinstrument, maar ook een digitaal naslagwerk ter voorbereiding op chirurgische ingrepen.

De zorgprofessional van morgen leert de anatomie grotendeels via digitale bronnen, op afstand, met een voorkeur voor flexibiliteit en tijdseffectiviteit. Enatom brengt deze twee benaderingen op unieke wijze samen, en vormt daarmee een substantiële toevoeging aan het digitale onderwijslandschap voor student en docent.

Met trots bijgedragen middels
Investeren voor de wereld van morgen