Triade

Triade denkt mee met kennisintensieve, innovatieve ideeën, in een vroege fase van ontwikkeling, nog niet bewezen succesvol, altijd met het oog op regionale kansen en ontwikkeling. Altijd vanuit een ondernemende geest. Altijd samen.

Bel onsMail ons

L.J. Zielstraweg 2
9713 GX Groningen

 

Ruimte voor OOGtv op broedplaats Campus Groningen

Omroep Organisatie Groningen (OOG) gaat hoogstwaarschijnlijk verhuizen naar de Zernike Campus. Dinsdag 1 augustus is daarover een intentieverklaring getekend met Triade Real Estate.

“De komst van OOG is een ontzettend mooie ontwikkeling voor Campus Groningen, locatie Zernike. De nieuw te ontwikkelen pop-up faciliteit op de campus is een, voor OOG relevante, broedplaats waar ondernemerschap, onderzoek en onderwijs elkaar actief ontmoeten”, aldus OOG en Triade in een gezamenlijke verklaring.
Met de Hanzehogeschool worden momenteel de eerste gesprekken gevoerd over een samenwerking. Samenwerking met de RUG staat eveneens op de wensenlijst. Ook met andere instanties gaat gesproken worden. De bedoeling is dat het gebouw waar OOG in komt er per 1 januari staat.

Akkerstraat
OOG zit sinds halverwege de jaren negentig in “De Studio” aan de Akkerstraat. De lokale omroep was al enige tijd op zoek naar een nieuw onderkomen om de (huur) lasten te verlagen, een praktischere invulling van het onderkomen en samenwerking met andere partijen.