Triade

Triade denkt mee met kennisintensieve, innovatieve ideeën, in een vroege fase van ontwikkeling, nog niet bewezen succesvol, altijd met het oog op regionale kansen en ontwikkeling. Altijd vanuit een ondernemende geest. Altijd samen.

Bel onsMail ons

L.J. Zielstraweg 2
9713 GX Groningen

 

VRelax gaat de strijd aan met gevolgen Covid-19 door stress te reduceren met Virtual Reality

VRelax B.V. slaat de handen ineen met Carduso Capital B.V. en Triade Investment.

Het Groningse bedrijf VRelax heeft in Carduso Capital en Triade Investment de juiste investeerders gevonden om professionele zorgverleners slagkracht te geven om stress, burnout en pijnklachten te verminderen met behulp van Virtual Reality. VRelax biedt juist nu een oplossing in de groter wordende hulpvraag naar middelen tegen deze gezondheidsklachten.

Het aantal mensen met stress in onze samenleving neemt juist nu toe waardoor de kosten in de zorg en onze maatschappij stijgen. Daarnaast legt de toestroom van patiënten steeds meer druk op zorgprofessionals. Dit veranderende zorglandschap biedt daarom kansen voor oplossingen die hier op aansluiten, en zoals VRelax die beschikbaar heeft. De wetenschappelijk gevalideerde app is samen met patiënten en het Universitair Medisch Centrum Groningen ontwikkeld. Het biedt een ruim aanbod van interactieve Virtual Reality werelden en oefeningen. De gestuurde afleiding van stress, pijn en zorgen, geeft patiënten de kans om zich zonder inspanning mentaal weer op te laden.

Met de hulp van Carduso Capital en Triade Investment kan VRelax gebruik maken van meer kennis, expertise en een breder netwerk. Met de toegenomen slagkracht wil VRelax een prominente plek verwerven in de zorgsector op het gebied van o.a. stressreductie m.b.v. Virtual Reality.

VRelax richt zich op cliënten binnen de GGZ, ziekenhuizen, huisartsen, verpleeghuizen en arbodiensten. Samen met deze instellingen wordt gewerkt aan de implementatie van Virtual Reality op de werkvloer. VRelax blijft daarom investeren in onderzoek en productverbetering om zo aan te sluiten bij de zorg van morgen.