Triade

Triade denkt mee met kennisintensieve, innovatieve ideeën, in een vroege fase van ontwikkeling, nog niet bewezen succesvol, altijd met het oog op regionale kansen en ontwikkeling. Altijd vanuit een ondernemende geest. Altijd samen.

Bel onsMail ons

L.J. Zielstraweg 2
9713 GX Groningen

 

Familiehuizen

Kinderen met kanker die behandeld moeten worden in het UMCG protonentherapiecentrum en van buiten de regio komen, kunnen gedurende hun bestraling samen met het gezin verblijven in het familiehuis. Het UMCG biedt deze mogelijkheid omdat het voor kinderen en hun ouders zeer belastend is om dagelijks gedurende 5 tot 6 weken (de gemiddelde duur van een behandeling) te reizen tussen het ziekenhuis en thuis. Het familiehuis biedt gezinnen een prettig ‘thuis’ in een intensieve en onzekere tijd, op loopafstand van het protonentherapiecentrum.

Acht appartementen

Het familiehuis bestaat uit 8 volledig ingerichte appartementen en één wisselkamer (zonder voorzieningen). Twee appartementen in het karakteristieke huis dat gevestigd is aan de noordzijde van het UMCG-terrein aan Bloemsingel 3. Daarnaast in de containerwoningen zijn 6 appartementen ingericht. De familiehuizen bieden plaats aan 8 gezinnen en is voorzien van alle comfort en privacy.

Contact
Om te reserveren kunt u contact opnemen met de afdeling waar u behandeld wordt.


Locatie & Route

Bezoekadres

Bloemsingel 3 en 5, Groningen

Beschikbare faciliteiten

  • patiëntenzorg
  • wonen